Selecteer een pagina

Over Carstory

Mijn verhaal

De passie achter CarStory

 

Al meerdere generaties stroomt benzine door de aderen van mijn familie. Het begon in 1925 met de eerste autogarage (Birza). Een gedurfde onderneming vanuit een grote liefde voor klassiekers. Als kleine jonge vergaapte ik mij jaren later tussen alle klassiekers. Tussen de auto’s vertelde mijn achter-oom verhalen: hoe hij eraan kwam, wie erin gereden had en wat ‘m zo uniek maakte. Ik was natuurlijk één en al oor. Helaas sloot de garage in 2009, te vroeg voor mij om het over te nemen. Iets waar ik later vaak (gefrustreerd) over fantaseerde.

Ervaring in de autowereld
Tijdens mijn opleiding Automotive aan Noorderpoort leerde ik de kneepjes van het mooie autovakgebied. Mijn handen begonnen te jeuken. Ik wilde aan de slag. In 2014 deed ik als stagiair bij Broekhuis mijn eerste ervaring op in de autowereld. Twee jaar later werkte ik als Product Genius bij BMW voor de i-line. Een compleet andere wereld, met andere soorten passies. Leerzaam en vernieuwend, maar na twee jaar uiteindelijk niet waar mijn hart echt lag. Ik ging verder en herbeleefde mijn passie voor klassiekers bij Garage Caspers.

CarStory: mijn eigen verhaal
Dit jaar was ik klaar om mijn eigen verhaal te schrijven. Na zeven jaar bijrijder te zijn, was het tijd om zelf achter het stuur te kruipen en richting te geven aan mijn eigen weg. Voor mij is een auto vakmanschap, niet alleen een vervoersmiddel. Al sinds mijn eerste jaren verkies ik daarom nog steeds de klassiekers met mooie verhalen boven standaard. Ik vertel ze je graag, en ben benieuwd naar die van jou!

Kom je langs?